You are here

Često postavljanja pitanja (ČPP)

  • Kako naručiti personalizovani rokovnik?

Kod poručivanja rokovnika sa personalizovanom koricom potrebno je da u sekciji "blagajna" (nakon što ste proizvod ubacili u korpu i potvrdili kupovinu) upišete svoj tekst u polje "komentar porudžbine". Tekst za personalizaciju ne sme biti duži od 36 karaktera. Vodite računa o upotrebi malih i velikih slova. Tip i boju slova nije moguće menjati.

Ukoliko imate problem sa poručivanjem personalizovanog rokovnika, slobodno nas kontaktirajte preko kontakt stranice ili na mejl adresu info@mojrokovnik.rs.

  • Da li umesto teksta može da se ubaci logo?

Da, moguće je da se umesto teksta ubaci logo. Sve što je potrebno da uradite je da u komentaru porudžbine naznačite da ćete dostaviti logo i da logo pošaljete (kao sliku ili u vektorskom formatu) na mejl adresu info@mojrokovnik.rs ili u poruci na fejsbuk stranici www.facebook.com/mojrokovnik.rs.

  • Koji je rok isporuke?

Rok za isporuku je 3-7 radnih dana. Isporuku vrši kurirska služba Post Express po ceni od 240 dinara. Za veće porudžbine poštarina može biti veća od navedene cene.  

  • Period za reklamaciju

Period za reklamaciju je 7 dana od prijema robe. Reklamacije primamo samo za one proizvode koji su oštećeni ili ne odgovaraju opisu.

  • Povrat i zamena robe

Oštećenu robu zamenićemo u roku od 14 dana od prihvatanja reklamacije.