You are here

Kome je namenjen Moj rokovnik?

Blog

Svima koji bi voleli da bolje organizuju svoje vreme:
Bez obzira da li idete u školu, studirate, radite ili zbog porodičnih obaveza često imate osećaj da ne stižete da uradite sve što ste naumili, ovo je rokovnik za Vas. Uz mesečni i nedeljni planer i liste obaveze, lakše ćete organizovati svoje vreme, a struktura rokovnika je takva da ćete ga lako prilagoditi sopstvenim potrebama.

Svima kojima je potreban podsticaj da svoje planove sprovedu u delo:
Svi poznajemo ljude koji imaju odlične ideje, ali nikako ne uspevaju da istraju i svoje snove pretvore u javu. Ovaj rokovnik pruža priliku da sve ideje zapišemo na jednom mestu, napravimo plan i pridržavamo ga se sve dok ne stignemo do cilja.

Svima koji vole da zapisuju sve što im je važno:
Sa dovoljno praznih strana za pisanje, Moj rokovnik Vam omogućava da zapišete uspomene, omiljene recepte, citate iz knjiga i sve drugo što Vam je važno na istom mestu gde zapisujete i dnevne obaveze.

 

Moj rokovnik je rokovnik koji će nositi vaš lični pečat, koji možete imati uz sebe u svakoj prilici i koji će Vam pomoći da lakše organizujete svoj život, poslovne i porodične obaveze, da više ne zaboravljate na sastanke sa dragim ljudima, ali i da nađete vremena da se ponekad opustite i uživate, bez straha da ćete nešto propustiti.